Fudbal

VIDEO: Novi skandal Delija Rosija

DelioRosi
Trener Sampdorije Delio Rosi, poznat po sukobu sa Ademom Ljajićem, opet je imao svoj šou na Apeninima, pošto je u meču 24. kola sa Romom dobio crveni karton, a nakon utakmice je pokazao srednji prst fudbalerima "vučice".

VIDEO: Novi skandal Delija Rosija
Portal AnalitikaIzvor

Delio Rosi je dospio u centar pažnje ovdašnje javnosti 2. maja prošle godine kao trener Fiorentine. Tada je na utakmici sa Peskarom pesnicama nasrnuo na Adema Ljajića koji mu je ironično aplaudirao kada ga je izveo iz igre.

Taj skandal je završen tako što je 52-godišnji strateg dobio otkaz, a nije mu mnogo trebalo da pokaže kako ima ozbiljnih problema sa ponašanjem.

Sampdorija je na svom terenu pobijedila Romu sa 3:1, ali je taj trijumf ostao u sjenci incidenta Delija Rosija sa poraženim fudbalerima - prvo je zaradio crveni karton zbog sukoba sa Totijem, Burdisom i ostalima kraj aut linije, a potom je igračima "vučice" po završetku pokazao i srednji prst.

"Ne želim ja da mu sudim, jer je stariji, ali bih se zapitao da li bih dozvolio sebi takvo ponašanje da imam 50 ili 60 godina. To je sramota, pogotovo što mu ovo nije prvi incident", istakao je vezista Rome Danijele de Rosi, dok se trener Đenovljana branio rekavši da je isprovociran.

"Toti i De Rosi znaju šta se dogodilo. Da nijesam bio isprovociran, ne bih reagovao. I bilo je sasvim suprotno od onoga kako je Burdiso opisao", branio se Delio Rosi.

Portal Analitika