Društvo

PG:Gradska uprava nije bila suorganizator manifestacije na Rimskom trgu

10ops
U skladu sa obećanjem gradonačelnika Podgorice dr Miomira Mugoše, datog na donatorskoj večeri održanoj na Rimskom trgu juna 2012, Glavni grad je tokom prošle godine dodijelio objekat za sklonište majkama i djeci žrtvama porodičnog nasilja i komforan stan u novoizgrađenom dijelu grada iza „Delta sitija” za mladiće koji su odrasli u Dječjem domu „Mladost” u Bijeloj.

PG:Gradska uprava nije bila suorganizator manifestacije na Rimskom trgu
Portal AnalitikaIzvor

Povodom neistina koje su se u vezi sa učešćem Glavnog grada u ovoj donatorskoj večeri pojavile u jednom mediju, želimo da saopštimo da gradska uprava ni na koji način nije bila suorganizator manifestacije na Rimskom trgu, već se samo odazvala pozivu da  bude donator i u ime građana Podgorice obezbijedila ove dvije vrlo vrijedne i značajne donacije. Nelogično je i neumjesno Glavni grad, kao jednog od donatora, dovoditi u vezu sa donacijama drugih ili njihovim eventualnim izostankom, jer sa tim nema baš nikakve veze.

Slijedeći kontinuitet svoje brige o mladima, kao i o socijalno ugroženim kategorijama, Glavni grad će, nezavisno od bilo kakvih i bilo čijih donatorskih večeri, nastaviti sa sličnim projektima i u ovoj godini saopštili su iz Biroa za odnose s javnošću Podgorice.

Portal Analitika