Politika

Milić pozvao članove i simpatizere da podrže Lekića

10MIlic-001
Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić pozvao je večeras članove i simpatizere te stranke da podrže kandidaturu Miodraga Lekića za predsjednika Crne Gore.

Milić pozvao članove i simpatizere da podrže Lekića
Portal AnalitikaIzvor

U izjavi Milića, objavljenoj na sajtu SNP-a, navodi se da će ta stranka, poštujuci odluku Glavnog odbora, u ponedeljak u 11 sati početi davanje potpisa podrške nezavisnom kandidatu Miodragu Lekiću u izbornim komisijama u svim opštinama, Glavnom gradu i Prijestonici. 

"Iskazujući, i na ovaj način, punu posvećenost SNP-a promjenama, pozivam sve članove i simpatizere SNP-a da ne dozvolimo da samo jedan kandidat ispuni zakonski uslov vezan za prikupljanje najmanje 7.710 potpisa za predsjedničke izbore", poručio je Milić.

On je podsjetio da nikšićki Odbor SNP-a nastavlja prikupljanje potpisa podrške za lokalne izbore, koji će biti održani 9. marta.

"Iako, već sada, imamo značajno više potpisa nego za lokalne izbore održane 14. oktobra prošle godine", dodao je Milić.

To, kako je naveo, ukazuje na dvije značajne stvari - konstantni rast poverenja u SNP na državnom i lokalnom nivou, kao i na to da se bez SNP-a i njegove infrastrukture ne mogu zamisliti neophodne promjene u Crnoj Gori. "Zbog toga, svim članovima i simpatizerima SNP-a, još jednom, od srca, hvala na razumijevanju i postojanosti", zaključio je Milić.

Portal Analitika