Fudbal

Gazeta: Juve ne odustaje od Jovetića

JoveticStevan
Kako piše "Gazeta", na ljeto novi napad Juventusa na Stevana Jovetića. Odnosi između dva kluba nijesu dobri, međutim, Fiorentina će teško zadržati Crnogorca.

Gazeta: Juve ne odustaje od Jovetića
Portal AnalitikaIzvor

Želja "Ljubičastih" je da ostane Jovetić, kako bi formirao tandem sa oporavljenim Pepitom Rosijem naredne sezone. Svi igrači su pod ugovorom, Toskanci pokušavaju da stvore tim koji bi narednih par sezona igrao zajedno.

Međutim, Jovetić je želja velikih klubova, prošlog ljeta su uspjeli da ga zadrže, on sam izbjegava da se izjasni, ali kruže priče da će ponovo tražiti da ga prodaju.

U igri su velikani, ali iako engleski klubovi mogu više da plate, Crnogorac je nekoliko puta izjavio da želi da ostane u Italiji.

S tim u vezi, može se očekivati da će Arsenal, koji je kako javljaju engleski mediji spremio konkretnu ponudu za crnogorskog fudbalera, ostati uskraćen u konkurenciji ponuda iz Italije.

Tu na scenu stupa Juventus, učiniće sve da ga dovedu, prošle godine je napad odbijen, ove bi mogli uz novac da ponude neke svoje igrače, prije svih Kvaljarelu koga Montela silno želi.

Čeka nas zanimljivo ljeto, za sada čelnici Fiorentine i ne žele da razgovaraju sa Juventusom, no sa druge strane prošlost nas uči da su često najbolji igrači Fiorentine, ne samo Robi Bađo odlazili put Torina.

Portal Analitika