Društvo

Kotorski karneval održaće se 14. i 24. februara

kotorskiok
K
otorski karneval biće održan od 14. do 24.februara, saopšteno je iz Kulturnog centra „Nikola Đurković“, organizatora te tradicionalne manifestacije, prenosi agencija MINA.

Kotorski karneval održaće se 14. i 24. februara
Portal AnalitikaIzvor



U četvrtak ,14. februara u 19 sati u sali Kulturnog centra nastupiće Art grupa Montenegro, a dan kasnije karneval će biti svečano otvoren.

U subotu 16. februara od 14 sati na Prčanju u Domu slobode nevladina organizacija Bope upriličiće dječji maskenbal, a u 22 sata diskoteka Maksimus organizuje maskenbal, navodi se u programu karnevala.

Nedjelja 17.februar u 14 sati je rezervisana za dječji maskenabl u sali osnovne škole Njegoš na Benovu, a najmlađe će zabavljati umjetnik Šanta Panta.

U ponedjeljak 18.februara u 19 sati u Kulturnom centru Nikola Đurković je Veče klapa, a nakon koncerta planiran je koktel i „Karnevalska papalada“.

Koncert pod maskama u Muzičkoj školi Vida Matjan biće održan 19.februara u 19 sati, a Dječji hepening u Kulturnom centru u srijedu 20.februara
takođe u 19 sati.

Modna revija šminke za karneval „Štuke i Pitura – Ke Bela figura“ biće održana u Šoping centru Kamelija 21.februara u 18 sati.

Škaljarsko veče je u sali Mjesne zajednice Škaljari u 22.februara u 19 sati, a pola sata kasnije u sali Gimnazije i Pomorske škole u Dobroti je školski maskenbal.

Prčanjski karneval je 23.februara u 11 sati , istog dana u 19 sati je koncert klape Pasika iz Šibenika u crkvi Svetog Duha, a u 21 sat je maskenbal u Mjesnoj zajedniciDobrota.

Fešte se završavaju 24.februara u 14 sati tradicionalnim karnevalom.

Na Trgu od oružja nastupiće kotorski sastav Tri kvarta.

Suorganizator karnevala je Turistička organizacija Kotor, a pokrovitelj Opština Kotor.

Portal Analitika