Društvo

Tužiteljka Vlahović 6. marta na optuženičkoj klupi

osnovnisud
S
uđenje zamjenici osnovnog državnog tužioca Romini Vlahović koja se tereti da je počinila krivično djelo sitna krađa, utaja i prevara zakazano je za 6. mart. Proces će voditi sudija Osnovnog suda Maja Zeković, piše Pobjeda.

Tužiteljka Vlahović 6. marta na optuženičkoj klupi
Portal AnalitikaIzvor

Optužni prijedlog protiv Vlahović podnijet je 1. februara. Tužilaštvo joj na teret stavlja da je 12. januara u Podgorici u „Kozmetiks marketu“ ukrala dva kozmetička proizvoda male vrijednosti..

Kako je Pobjeda pisala, zamjenica tužioca zatečena je u „Kozmetiks marketu“ kod Sahat-kule, dok je stavljala skupe kreme u kutije jeftinijih, koje je zatim plaćala na kasi i odlazila iz prodavnice.

Vlasnik i osoblje „Kozmetiks marketa“ još ranije su primijetili „višak“ jeftinih pomada u kutijama onih skupljih, ali nijesu znali koji je razlog tome. Obezbjeđenje i zapošljeni u radnji preduzeli su dodatne mjere, na osnovu kojih je tužiteljka Romina Vlahović snimljena bezbjednosnom kamerom dok prepakuje pomade.

Razotkrio ju je radnik obezbjeđenja koji je odmah pozvao policiju. Prema saznanjima Pobjede, ona se na licu mjesta nije identifikovala, tako da zapošljeni u radnji do dolaska policije nijesu znali o kome je riječ. Prema informacijama koje su nam potvrđene, tek u policiji je ustanovljeno da je riječ o zamjenici osnovnog državnog tužioca.

Foto: novosti.rs

Portal Analitika