Rukomet

BULATOVIĆ: Još nijesam odlučila gdje ću igrati naredne sezone

kacaok
C
rnogorska rukometna reprezentativka Katarina Bulatović u razgovoru za Atlas televiziju izjavila je da još nije odlučila gdje će igrati naredne sezone.

BULATOVIĆ: Još nijesam odlučila gdje ću igrati naredne sezone
Portal AnalitikaIzvor

Prelazak jedne od najboljih igračica svijeta iz Olkima u mađarski Đer nije gotova stvar, kako su to danas objavili rumunski mediji - informaciju su prvo demantovali iz oba kluba, kao i iz menadžerske agencije koja zastupa

- Podigla se velika prašina oko mog prelaska u Đer, odnosno uopšte oko mog ugovora za narednu sezonu. Mogu da kažem da još ništa nije potpisano i u ovom trenutku jedino što me interesuje je prvi naredni meč u Ligi šampiona, a to je gostovanje Krimu u Ljubljani. Kada budem potpisala ugovor, svi mediji će biti obavješteni", poručila je Bulatović.*

Crnogorska reprezentativka ima ugovor sa Olkimom do kraja sezone i prema pisanju rumunskih medija još čeka ponudu za produžetak saradnje, ali u ''džepu'' ima i predugovor sa Đerom. Priču o njenom odlasku iz Rumunije dodatno je podgrijala priča o finansijskoj krizi u Olkimu, jer igračice navodno nijesu primile dvije posljednje plate.

"Imam ugovor sa Olkimom do kraja sezone i vjerujem da će taj ugovor biti ispoštovan. Ima dosta problema u klubu kada su u pitanju finansije, ali vjerujem da će se ti problemi prevazići, kao što je uvijek bio slučaj do sada i da ćemo privesti sezonu kraju. Klub za koji trenutno igram ima prednost u pregovorima i ne znam zašto se odjednom podigla tolika prašina", kaže Bulatović.  Bulatović je kazala da Olkim i Đer nijesu jedini klubovi koji su u kombinaciji i da će narednih dana donijeti odluku o tome gdje će nastupati naredne sezone.

 

Portal Analitika