Abiznis

Budvanska rivijera će promovisati svoju ponudu na češkom tržištu

budva
Hotelska grupa "Budvanska rivijera" će u saradnji sa Turističkom organizacijom Budve i lokalnim turističkim organizacijama Bara, Kotora, Tivta i Herceg Novog na Sajmu turizma u Pragu HOLIDAY WORLD promovisati inoviranu ponudu svojih hotela, saopšteno je Portalu Analitika iz te kompanije.

Budvanska rivijera će promovisati svoju ponudu na češkom  tržištu
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od najznačajnih turoperatora sa češkog tržišta Vitkovice tours je odlučio dodjeliti priznanje turističkom naselju ‘’Slovenska plaža’’ – za prvoklasne usluge u sezoni 2012. godini. Ovo priznanje je rezultat procjene gostiju i stručnjaka kao vrhunski nivo zahvale pruženim uslugama.

Dodjela priznanja će se održati u okviru sajma u četvrtak 07.02. na tradicionalnom okupljanju agencija i partnera. Priznanje će ispred hotelske grupe ‘Budvanska rivijera primiti izvršni direktor Vule Tomašević. Novi kvalitet ponude koji se najviše prepoznaje upravo u turističkom naselju Slovenska plaža je ponuđen u nastupajućoj turističkoj sezoni gostima čiji su izbor za godišnji odmor neki od hotela Budvanska rivijera. Brendirani turistički proizvod je prije svega determinisan obnovljenim smještajnim kapacitetima više kategorije, dobrom uslugom i ljubaznim domaćinima i kao takav preporučen turističkim tržištima. Ove godine poseban akcenat je stavljen na upoznavanje partnera i gostiju sa dobijenim sertifikatom Eco label za turističko naselje Slovenska plaža, sertifikatom Evropske unije za brigu i očuvanje zaštite životne sredine izuzetno prepoznatljiv gostima Evropske unije.

Sajam je bio prilika za susrete sa predstavnicima touroperatora i to pored Vitkovice tursa, sa agencijama Kovoturplus ,Čedok, Viktorija, CK- Poznani. Prema informacijama partnera interesovanje čeških gostiju za nastupajuću sezonu je veliko, te se očekuje porast gostiju za oko 10 odsto u hotelskim objektima Budvanske rivijere. Prvi gosti sa ovog tržišta, očekuju se se sredinom maja mjeseca, zaključuje se u saopštenju.

 

 

Portal Analitika