Društvo

Miodrag Strugar dobitnik specijalnog priznanja iz PR-a

0602strugarrrrr
Miodrag Strugar, novi izvršni direktor radija Antena M, dobitnik je posebnog priznanja iz oblasti odnosa sa javnošću, “PRO.PR Award”, koja se dodjeljuje pojedincima ili organizacijama koji su svojom vizijom ili misijom doprinijeli razvoju PR-a na području jugoistočne Evrope.

Miodrag Strugar dobitnik specijalnog priznanja iz PR-a
Portal AnalitikaIzvor

Strugar je bio član Odbora direktora „Pobjede“, dugogodišnji direktor korporativnih komunikacija crnogorskog Telekoma i direktor komunikacija Demokratske partije socijalista.

Kako piše T-portal, u kategoriji “PRO.PR Awards”, dobitnici iz Hrvatske su Stjepan Malović (Univerzitet u Zadru), Božo Skoko (Univerzitet u Zagrebu i Millenium promocija) i Nataša Cesarec Salopek (IM&C agencija).

U kategoriji “PRO.PR Vision City”, koja se dodjeljuje gradu u zemlji domaćina konferencije, dobitnik je grad - Pula, a najuspješnijim menadžerom proglašen je Emil Tedeski.

Među dobitnicima PRO.PR Awardsa su; Keti Barton (potparol OESS-a), Aleks Aiken (izvršni direktor za komunikaciju u Vladi Velike Britanije), Džon Dalton (utemeljivač Londonske škole za odnose s javnošću), prof. dr Galin Borodinov (Univerzitet Sv. Kliment Ohridski), prof. dr Magdolna Kolar Panova (International Balkan University Skopje), prof. dr Jelenka Voćkić Avdagić (Fakultet političkih nauka Sarajevo), dr. sc. Borislav Miljanović (“Represent Communications Srbija”), Miša Lukić (Leo Burnett Srbija), Una Bejtović (slobodna savjetnica za odnose s javnošću), Miodrag Strugar (Crna Gora) i Sabrina Povšič Štimec (RTV Slovenija).

PRO.PR Awards” će se dodijeliti 15.marta 2013. u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji, u sklopu trodnevne PRO.PR konferencije koja će okupiti vodeće svjetske i regionalne stručnjake za odnose s javnošću.

Portal Analitika