Fudbal

Stiven Džerard: Nemam miran san zbog Crne Gore!

DzerardENG
''Igrati protiv Brazila je fantastično, ali ja razmišljam o Crnoj Gori! Taj meč u kvalifikacijama, u martu u Podgorici, mogao bi me koštati posljednjeg Svjetskog prvenstva u karijeri. Dovoljan razlog da već sada nemam miran san'', tako je Stiven Džerard, kapiten engleske reprezentacije, govorio juče o našoj reprezentaciji, u najavi večerašnjeg prijateljskog meča Engleske i Brazila u Londonu.

Stiven Džerard: Nemam miran san zbog Crne Gore!
Portal AnalitikaIzvor

On će predvoditi svoju selekciju protiv ''karioka'' u meču kojim se večeras od 20 sati i 30 minuta obilježava 150 godina osnivanja Fudbalske asocijacije Engleske.

''To je velika čast, prilika za uživanje, ali u Podgorici 26. marta čeka nas pravi ''fudbalski rat''. Svjesni smo da imamo dva boda manje od Crne Gore, da je to rival koji nas je u prethodnim kvalifikacijama namučio. Naravno, ne očekujemo nimalo lak posao sada, već pravi meč, za ''radnike i ratnike'' na terenu'', rekao je Džerard.

Kapiten Engleske i Liverpula vjeruje da zna recept za pobjedu u Podgorici.

''Koncentracija, jedinstvo na terenu, podređenost kolektivu, borbenost u meču u kojem se ne smijemo pobijediti. To smo naučili upravo od Crnogoraca na prethodnoj utakmici. Ako pobijedimo to nas vraća na vrh grupe H, a bilo kakav drugačiji ishod potpuno bi nam otežao situaciju.''

(ARENA)

Portal Analitika