Društvo

Osnovac povrijeđen u tuči zakazanoj preko Fejsbuka

skolamaksimuok
Učenik devetog razreda Osnovne škole „Maksim Gorki“ povrijeđen je u ponedjeljak u dogovorenoj tuči sa vršnjacima iz OŠ „Štampar Makarije“.

Osnovac povrijeđen u tuči zakazanoj preko Fejsbuka
Portal AnalitikaIzvor

V.P. je prema saznanjima Vijesti završio u Urgentnom centru, nakon tuče koja se tokom prve smjene odigrala u blizini OŠ "Maksim Gorki". Dječak je, navodno, povrijeđen u dogovorenoj tuči đaka ove dvije škole i zadobio je udarac kamenom u glavu.

Direktor OŠ "Maksim Gorki" Svetozar Mijušković potvrdio je „Vijestima“ da je u tuči povrijeđen đak te škole. Mijušković je rekao da je dječak dobro, i da uprava ispituje ko su počinioci, kao i da rukovodstvo OŠ Štampar Makarije zna za tuču maloljetnika. Mijušković je kazao "Pobjedi" da dječak nije teže povrijeđen, a nakon tuče oko škole su patrolirali policajci. Direktorica OŠ "Štampar Makarije" Zoja Bojanić kazala je "Pobjedi" "da tuča nije izbila u dvorištu škole, te da je to posao nadležnih službi i roditelja".- Nemamo nikakvih zvaničnih informacija, djeca u školi su bezbjednaq i to je sve što vam mogu reći"- kazala je direktorica Bojanić.

Više đaka OŠ „Maksim Gorki“ ispričalo je "Vijestima" i "Pobjedi" da je tuča dogovorena na Fejsbuku i da je u njoj trebalo da učestvuje po dvadesetak đaka iz obje škole. Ispričali su međutim, da se većina đaka OŠ "Maksim Gorki" predomislila, pa je V.P. izvukao deblji kraj. Prema saznanjima "Pobjede" u Upravi policije juče je saslušano devet učenika koji su učestvovali u tuči u blizini OŠ "Maksim Gorki".

 

 

Portal Analitika