Fudbal

Real Madrid ugovorio dolazak Kavanija!

KavaniEdison2
Dilema više nema, ako je suditi po španskim medijima, u napadu Real Madrida od ljeta će igrati fantastični urugvajski golgeter Edinson Kavani.

Real Madrid ugovorio dolazak Kavanija!
Portal AnalitikaIzvor

Prema pisanju "Sporta", poslije nekoliko sastanaka predsjednika Reala Florentina Pereza i Kavanijevog menadžera Pjerpaola Triulcija, Urugvajac je pristao da po završetku ove sezone zaigra za slavni "kraljevski klub".

U njegovom ugovoru sa Napolijem, međutim, piše da će ga klub sigurno puštiti ako dođe ponuda koja je vrijedna čak 63 miliona eura, ali su u Realu ubijeđeni da će ga dovesti i za manje novca.

Perez je, poslije uspješnog dogovora, riješio da uloži 50 miliona eura u ovaj transfer, kao i da put Napolija pošalje nekog od sadašnjih Realovih fudbalera, u zavisnosti ko će trebati klubu iz Napulja na kraju sezone a Madriđani biti voljni da se odreknu.

Pari Sen Žermen i Mančester siti najprije su djelovali kao najbliži angažovanju urugvajskog špica, ali i pored ponuda klubova kojima gazduju šeici, on je prelomio - želi u Real, i to je za Pereza jedino bitno.

Portal Analitika