Društvo

Uhapšen Alžirac zbog sumnje da je pljačkao po Podgorici

hapsenje
S
lužbenici Uprave policije su, juče 04. februara 2013. godine, podnijeli izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv alžirskog državljanina H.I. (26) iz Konstantina, zbog osnovane sumnje, da je počinio dva krivična djela teška krađa, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen Alžirac zbog sumnje da je pljačkao po Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Sumnja se, da je H.I., u noći između 03. i 04. decembra 2012. godine, počinio krivično djelo teška krađa na način što je, u ulici Avda Međedovića u Podgorici, prišao parkiranom vozilu marke “Reno”, podgoričkih registarskih oznaka –vlasništvo D.O.O. “Montecco”, a potom polomio leptir-staklo na zadnjim lijevim vratima i kroz tako napravljeni otvor provukao ruku, otvorio vrata i iz unutrašnjosti vozila otuđio lap-top marke “HP”.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Policija je izvršila uviđaj i izuzela tragove sa lica mjesta.

Vještačenjem izuzetih bioloških tragova policija je došla do sumnje da je H.I. počinilac pomenutog krivičnog djela.

Sumnja se da je H.I., prethodno u noći između 19. i 20. novembra 2012. godine, počinio krivično teška krađa, u ulici Avda Međedovića u Podgorici, na način što je prišao parkiranom vozilu marke “Opel”, - vlasništvo fizičkog lica, a zatim, komadom betonske podloge polomio staklo na zadnjim desnim vratima vozila i iz unutrašnjosti vozila otuđio izvjesnu količinu garderobe i ranac sa sportskom opremom.

Policija je o događaju pravovremeno obavijestila Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Uviđajem su izuzeti tragovi sa lica mjesta i poslati na vještačenje u Forenzički centar.

Vještačenje izuzetih bioloških tragova upućuje na sumnju da je H.I. počinilac ovog krivičnog djela.

 

Portal Analitika