Region

VUČIĆ: Ne zaklinjemo se da izbora nikad neće biti

okvucic
Nakon sjednice Predsjedništva SNS, na kojoj je, kako je najavljeno, raspravljano o vanrednim izborima i najnovijim događajima na političkoj sceni, istaknuto je da su državni interesi iznad partijskih, javlja Tanjug.

VUČIĆ: Ne zaklinjemo se da izbora nikad neće biti
Portal AnalitikaIzvor

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić rekao da bi SNS u ovom trenutku izbori najviše odgovarali, ali su joj prije svega važniji interesi Srbije i naroda. Iako je poručio da u ovom trenutku nema potrebe za vanrednim parlamentarnim izborima, to je istakao “nezaklinjući se da ih nikada neće biti jer to ne zavisi samo od nas”.

- U ovom trenutku važniji su nam interesi države i naroda, nezaklinjući se da ih nikada neće biti jer to ne zavisi samo od nas već od cjelokupne atmosfere, prije svega od onoga što se u društvu dešava. Za nas je najvažnije da nastavimo rad na izvlačenju Srbije iz krize, na dobijanju datuma pregovora, privlačenju investicija – rekao je Vučić.

On je dodao da je Predsjedništvo SNS donijelo danas tri zaključka, među kojima je i da će nadležni organi u skladu sa zakonom preduzeti sve mjere na rasvetljavanju krivičnih djela u korupciji, bez obzira o kome se radi, jer kako je naglasio, nema zaštićenih.

- SNS neće odustati od principa da nema zaštićenih bez obzira na funkciju koju neko obavlja i da li se preziva Vučić ili Nikolić – naveo je Vučić.

Kao treći zaključak, Vučić je naveo da je još jednom poduvčeno da građani teško žive, da je neophodno da se privuče mnogo više investicija ali i da je aktuelna vlada imala mnogo više uspjeha u prethodnih šest mjeseci od svih prethodnih vlada.

 

 

Portal Analitika