Zabava

Redford: Morao sam da predložim Paris Hilton da napusti Sandens

0302RobertParis
Holivudski glumac Robert Redford otkrio je da je zgrožen „likom i djelom“ Paris Hilton, koju je nedavno izbacio sa filmskog festivala Sandens. Prema njegovim riječima, bogatoj nasljednici je jedini cilj u životu da se pokaže na crvenom tepihu, da pije i divlja, prenose mediji u regionu.

Redford: Morao sam da predložim Paris Hilton da napusti Sandens
Portal AnalitikaIzvor

Poznatom glumcu, koji već 34 godine organizuje filmski festival u Solt Lejk Sitiju, bilo je neprijatno kada je među brojnim zvanicama ugledao Paris Hilton, koja nije bila pozvana na manifestaciju. Redford je medijima otkrio da je inače zgrožen pri samoj pomisli na poznatu bogatašicu, i da mu nije jasno šta je podstaklo da mu uopšte priđe. On dodaje kako nije želio ni da sasluša ono što je poznata plavuša htjela da mu kaže - samo joj je naredio da smjesta napusti događaj.

- Mrzim osobe poput nje, jer je njima jedini cilj u životu da se pokažu na crvenom tepihu i da pokupe poklone - rekao je ljutito Redford.

Sedamdesetpetogodišnji glumac je dodao da ga je osramotila sama njena pojava, „jer je došla da pije i divlja“ i da je jedino mogao da joj „predloži“ da ode.

- Ako ikad nauči nešto o ponašanju i filmu, može da dođe. Ovako nema šta ovdje da traži - rekao je čuveni glumac.

Foto: rts.rs

Portal Analitika