Region

Producent "Nemoguće misije": Svijet je čuo za Dačića zahvaljujući nama

3gm
Producent "Nemoguće misije" Goran Marković, koji stoji iza skandala sa premijerom Dačićem i voditeljkom bez gaćica, dao je intervju za hrvatski "Jutarnji list". Marković je istakao da ovo nije prva epizoda "Nemoguće misije" čije je emitovanje zabranjeno.

Producent "Nemoguće misije": Svijet je čuo za Dačića zahvaljujući nama
Portal AnalitikaIzvor

- Dosad su zabranjene tri emisije: jedna s poznatom novinarkom Brankicom Stanković, autorkom emisije "Insajder" na B92, druga s pjevačem Harijem Mata Harijem i treća s Isidorom Bjelicom. U skorije vrijeme to se ne događa, pažljivo pregledamo emisiju i učesnici je odobre - rekao je Marković za "Jutarnji list".

 

Producent je objasnio da cilj emisije nije ismijevanje poznatih ličnosti, već kritikovanje društvenih anomalija.

 

- Svašta sam priređivao. Borisa Novkovića smo ubijedili da je autom udario čovjeka i ubio ga, a sjutradan mu je došao na sahranu. Kada je shvatio da to nije istina, bio je oduševljen - naveo je primjer Marković.

 

Prema njegovim riječima, Dačić je prvo rekao da se ne ljuti, a kasnije su savjetnici premijera izjavili da je to "sramota za njega i ruglo za Srbiju".

 

Producent je istakao da je premijer, zahvaljujući "Nemogućoj misiji", postao poznat širom svijeta i dobio poene na Balkanu:

 

- Dopustite da vam postavim pitanje: Zna li trenutno iko u svijetu kako se zove premijer Hrvatske? Evo, ja ne znam. Ali ne znam ko sad u Evropi ne zna kako se zove premijer Srbije. Mislim da je samo Berluskoni bio poznatiji. Za Dačića je to plus. Barem na Balkanu, premijer je dobio dosta poena.

 

Marković je dodao da bi njegova ekipa lako prevarila i hrvatskog premijera, kada bi imali prilike da dođu u Hrvatsku na mjesec dana.

Izvor:Blic.rs

 

Portal Analitika