TV / Film

Cineplexx: Porodični vikend u znaku humanosti

porodicni01Februarski Porodični vikend, koji će se održati 2. i 3. februara u bioskopu "Cineplexx", obilježiće humanitarne akcije prikupljanja sredstava za pomoć socijalno ugroženim porodicama iz Crne Gore.

Cineplexx: Porodični vikend u znaku humanosti
Portal AnalitikaIzvor

Prikupljena fizička i novčana sredstva u Cineplexxu biće uz pomoć Crvenog krsta Crne Gore poklonjena porodicama koje su socijalno najugroženije.

Bioskop će dijeliti ulaznice putem lokalnih medija, a njihovi dobitnici će sami birati cijenu. Kutija za dobrotvorne priloge će se nalaziti u bioskopu oba dana Porodičnog vikenda.

Posjetioci Cineplexxa koji donesu igračke, garderobu, knjige ili slatkiše, biće nagrađeni besplatnim kokicama.

Tokom oba dana Porodičnog vikenda, biće prikazani popularni porodični naslovi: "Haos u kući" u 13:20, "Semijeva velika avantura" u 12:00, "Koko i duhovi" u 13:50, "Zvončica i tajna krila" u 12:50, "Hrabra Merida" u 12:40 i "Kralj pingvina" u 13:00.

Pored filmova, u holu bioskopa, mališani će od 12 do 17 sati imati priliku se druže sa maskotama i animatorima i da učestvuju u radionicama.

Mališani do 14 godina, korisnici kartice Porodičnog film kluba bioskopa "Cineplexx", dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji će uz tu karticu plaćati dječju cijenu ulaznice.

 

Portal Analitika