Muzika

Who See na Eurosongu sa Ninom Žižić!

0102whoseeVIJESTCrnogorska pop pjevačica Nina Žižić pridružila se kotorskom sastavu Who See, koji će predstavljati Crnu Goru na Eurosongu 14. maja u Švedskoj, otkrio je za Portal Analitika PR crnogorske delegacije Eurosonga Sabrija Vulić.

Who See na Eurosongu sa Ninom Žižić!
Portal AnalitikaIzvor

- Nina Žižić se priključila grupi Who See i ona će takođe pjevati kompoziciju koju će gledaoci moći da čuju u drugom dijelu polufinalne večeri, 14. maja, u Malmeu, kazao je Vulić.

Prema njegovim riječima, Nina neće biti jedini ženski izvođač koji će nastupiti sa našim predstavnicima na Eurosongu, ali za sada se drugo ime drži u tajnosti.

Pojačanje su dobili i od poznatog hip hop izvođača Skaj Viklera, koji pomaže u produkciji i aranžmanu.

Mario Đorđević NoyzDejan Dedović Dedduh se još uvijek nalaze u Beogradu, a snimanje pjesme je već u završnoj fazi.

- Kada se pjesma završi, spot će uraditi Zoran Marković Zonjo, kazao je našem portalu Vulić.

Da se ova kombinacija pokazala kao dobitna govori činjenica i da se sport za pjesmu „Reggaeton Montenegro“ našao na desetom mjestu pregleda najboljih svjetskih spotova kanala MTV Adria.

Podsjećamo, u prvom dijelu 58. Eurosonga će učestvovati takmičari iz Danske, Hrvatske, Ukrajine, Holandije, Austrije, Slovenije, Estonije i Rusije, a zatim će nastupiti Litvanija, Srbija, Irska, Bjelorusija, Kipar, CRNA GORA, Belgija i Moldavija.

Drugo polufinale, 16. maja, počeće predstavnicima Letonije, Azerbejdžana, Malte, Islanda, San Marina, Makedonije, Finske i Bugarske, a u drugoj polovini večeri biće izvođači iz Norveške, Izraela, Albanije, Mađarske, Švajcarske, Gruzije, Grčke, Jermenije i Rumunije.

Polufinalne večeri 58. Eurosonga biće održane 14. i 16. maja, dok je finale predviđeno za 18. maj.

0102whoseeKRAJTEKSTA

 

Portal Analitika