Politika

SNP: Nijesmo usvajali dokument o analizi izbornih rezultata

socijalistickaokGlavni odbor Socijalističke narodne partije nije na nijednoj sjednici usvojio "dokument" o analizi izbornih aktivnosti i rezultata, saopšteno je danas iz te stranke.

SNP: Nijesmo usvajali dokument o analizi izbornih rezultata
Portal AnalitikaIzvor

SNP je reagovao na pisanje Vijesti da je Glavni odbor te partije jednoglasno usvojio Analizu izbornih aktivnosti i rezultata, u kojoj za loš rezultat na oktobarskim parlamentarnim izborima okrivljuju Demokratski front, MANS i bivše stranačke kolege koje su pristupile frontu.

SNP navodi da je Glavni odbor nakon oktobarskih parlamentarnih izbora održao sjednice 18.novembra i 30.decembra prošle godine. Ističe se da ni na jednoj od tih sjednica nije usvojen „dokument“ koji se pominje u "tendencioznoj analizi" podgoričkog lista.

- Pomenuti „dokument“ Vijesti pripisuju prvo rukovodstvu SNP, pa trojici članova Glavnog odbora, a zatim čitavom Glavnom odboru, što samo po sebi dovoljno govori o „kvalitetu“ informacije koju su objavili, stoji u reagovanju SNP-a dostavljenom agenciji Mina.

Napominje se da je SNP svojim radom i djelovanjem od osnivanja do danas pokazala i dokazala svima u Crnoj Gori da je ozbiljna i odgovorna partija koja nije i neće za dobre ili loše izborne rezultate tražiti zaslužne ili krivce van te partije.

"Mediji su, po pravilu, građanska savjest društva i ne bi smjeli da upadnu u zamku plasiranja neistina bez obzira kakav im bio cilj i ko im bio nalogodavac", navodi se u reagovanju SNP-a.

 

 

Portal Analitika