Politika

Knežević: SNP-u nije cilj objedinjavanje opozicije

milanknezevicslajdAnaliza o izbornim rezultatima koju je usvojilo rukovodstvo Socijalističke narodne partije (SNP), potvrdila je da vrhu te stranke nikada nije bio cilj objedinjavanje opozicije, smatra poslanik Demokratskog fronta, Milan Knežević.

Knežević: SNP-u nije cilj objedinjavanje opozicije
Portal AnalitikaIzvor

Prema pisanju Vijesti, Glavni odbor SNP-a jednoglasno je usvojio Analizu izbornih aktivnosti i rezultata, u kojoj za loš rezultat na oktobarskim parlamentarnim izborima okrivljuju DF, Mrežu za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i bivše stranačke kolege koje su pristupile Frontu.

Knežević je agenciji MINA kazao da je iznenađen “količinom izmišljotina i konstrukcija” koje su se odnosile na njega, Predraga Bulatovića i još jedan broj istaknutih funkcionera SNP-a koji su pristupili Frontu.

“Istovremeno, osjećam i neki vid satisfakcije, jer je upravo u toj analizi potvrđeno sve ono na šta smo mi upozoravali za vrijeme parlamentarnih izbora, a to je da vrhu SNP-a nikada nije bio cilj objedinjavanje opozicije”, rekao je on.

Prema njegovim riječima, iz tog dokumenta se vidi da je glavni predmet napada SNP-a crnogorska opozicija, njihovi dojučerašnji partijski drugovi, MANS, opoziciona javnost "i svi koji se beskompromisno i bezuslovno bore protiv režima Mila Đukanovića".

“Ostaje nepoznato na koji način Srđan Milić i rukovodstvo SNP-a misle da podrže Miodraga Lekića na predsjedničkim izborima, ako su ovu analizu usvojili samo 20-ak dana nakon Milićeve deklarativne najave da će podržati kandidata DF-a”, zaključio je Knežević.

Portal Analitika