Društvo

Spriječen pokušaj krijumčarenja 15 kg skanka u Crnu Goru

droga30Službenici Uprave policije, Uprave carina i policije Republike Albanije u zajedničkoj akciji spriječili još jedan pokušaj krijumčarenja opojnih droga iz Republike Albanije u Crnu Goru i kod albanskog državljanina B.B. pronašli oko 15 kilograma opojne droge skank.

Spriječen pokušaj krijumčarenja 15 kg skanka u Crnu Goru
Portal AnalitikaIzvor

U zajedničkoj akciji crnogorski policajci i carinici i albanski policajci na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin- Murićani, danas 30. januara 2013. godine, oko 11,50 časova, na ulazu u Crnu Goru, spriječili pokušaj krijumčarenja oko 15 kilograma skanka.

Detaljnim pregledom putničkog vozila, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin B.B. (29), pronađeno je, u prostoru za rezervnu gumu, u specijalno napravljanom “bunkeru”, 25 pvc pakovanja, koja su sadržala 15 kilograma biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je skank.

U skladu sa protokolom o radu zajedničkog graničnog prelaza Sukobin-Murićani B.B. i pronađena materija predati su službenicima albanske policije radi daljeg postupanja, kaže se u saopštenju.

droga2
Portal Analitika