Zabava

Viktorija Bekam: Ne znam ko je Đoković, ne pamtim ta teška ruska imena

301vbVoditelj je bio preneražen kada je čuo da Viktorija Bekam nema pojma ko je prvi reket svijeta. Viktorija se izvinila gledalištu i sa osmjehom konstatovala da bolje pamti lica nego imena.

Viktorija Bekam: Ne znam ko je Đoković, ne pamtim ta teška ruska imena
Portal AnalitikaIzvor

Žena fudbalera Dejvida Bekama, Viktorija, gostovala je na televiziji “E” i pokazala nezavidno znanje vezano za tenis. Voditelj joj je pokazao slike Federera, Nadala i Đokovića, ali ona nije “prepoznala” Noleta, ali to nije bio kraj njenim “biserima”.

Voditelj joj je ponudio da učestvuje u malom sportskom kvizu i prvo pitanje je bilo ko je osvojio prošlogodišnji Vimbldon. Da joj olakšaju zadatak, voditelji su Viktoriji ponudili i tri odgovora: Rodžer Federer, Endi Marej i Novak Đoković.

- Endi mislim da nije pobijedio, jer bi o tome brujala sva štampa na ostrvu, vjerovatno je u pitanju Federer, a za ovog trećeg nikada nisam ni čula - rekla je Viktorija misleći na Noleta.

Voditelj je bio preneražen kada je čuo da ona nema pojma ko je prvi reket svijeta. Viktorija se izvinila gledalištu i sa osmjehom konstatovala da bolje pamti lica nego imena.

- Da, da, sad se sećam kako izgleda, visok i crn, jel da? Ali ne pamtim imena, posebno ta teška ruska - odvalila je još jedan „biser“ bivša spajsica.

Izvor: Novosti.rs

Portal Analitika