Muzika

Anita Popović promoviše novi spot

Anita_PopovicCrnogorska pop pjevačica Anita Popović, predstaviće na gala promociji u četvrtak 31. januara sa početkom u 19 časova, u Sports kafeu, spot za pjesmu „Svoja“.

Anita Popović promoviše novi spot
Portal AnalitikaIzvor

Mlada crnogorska pjevačica je široj publici poznata po pobjedi na festivalu Sunčane skale 2010. Godine, kao i brojnim televizijskim i humanitarnim nastupima.

Za pjesmu „Svoja“, čiji će spot promovisati u četvrtak,  muziku je pisao Vladimir Maraš, tekst Anita Popović, a aranžman Aleksandar Saša Gajić. U realizaciji spota učestvovala je brojna ekipa.

„Scenario i režiju za spot potpisuje Nikola Vukčević, kostime Lazar Ilić, šminku Nena Ilić, u spotu se pojavljuje poznati crnogorski maneken Marko Vukotić, a statisti su đaci gimnazije „Slobodan Škerovic“ i djevojke i momci iz Crnogorske kulturne mreže“ kazao je Marko Đoković vođa AP tima.

U saopštenju se dalje navodi da je spot sniman na lokacijama u Podgorici, najsavremenijom filmskom tehnikom, u produkciji kuće Galileo Production, koja stoji iza projekata poput Vukčevićevog filma „Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa“.

„Pojedini kadrovi spota čak su snimani i iz vazduha, specijanim snimajućim helikopterom koji je u Crnoj Gori donešen za potrebe snimanja Vukčevićevog filma - kada je jedan dio snimanja bio izdvojen za potrebe Anitinog spota“ kazao je vođa AP tima.

 

Portal Analitika