Društvo

Budvanka spašena u zadnji čas iz zapaljenog auta

2901udesBudvanka Nina Marković teško je povrijeđena u saobraćajnom udesu koji se dogodio preksinoć oko 23.30 časova na magistralnom putu Bar-Budva u mjestu Pržno, pišu Dnevne novine.

Budvanka spašena u zadnji čas iz zapaljenog auta
Portal AnalitikaIzvor

U stravičnom sudaru "audija 80" kojim je upravljala Marković i "golfa 2" cetinjskih registarskih tablica, u kome su se nalazila dva mladića, Budvanka je ostala zarobljena u svom zgužvanom automobilu.

Do sudara je došlo kada je, iz za sada neutvrđenih razloga, "golf 2", skrenuo u suprotnu traku i zario u automobil Marković, kojim je išla prema Budvi. Od siline udara, poslije nekoliko trenutaka "golf" je planuo, a požar je prijetio da zahvati i "audi" u kome je Marković bila prikliještena volanom.

Cijelu situaciju riješila su dva mladića iz Bara koji su razdvojili slupane automobile i iz "audija", nakon skoro sat vremena, uspjeli da izvuku povrijeđenu djevojku. Nekoliko minuta pošto se Marković našla na sigurnom, i u njenom automobilu je buknuo plamen.

Povrijeđena djevojka je odmah prebačena u Klinički centar u Podgorici, gdje su joj ljekari konstatovali višestruke prelome na jednoj nozi, zbog čega je operisana.

Portal Analitika