Abiznis

“Alitalia” otvara liniju Podgorica- Rim krajem marta

28alitaliaokOd 26. marta “Alitalia” uvodi direktan let između Podgorice i Rima, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.

“Alitalia” otvara liniju Podgorica- Rim krajem marta
Portal AnalitikaIzvor

“Na novouvedenoj liniji između Crne Gore i Italije Alitalia će saobraćati triput nedjeljno, utorkom, četvrtkom i subotom. Polazak iz Podgorice je predviđen u 11:10, sa dolaskom u Rim u 12:40. Vrijeme slijetanja novog leta u Rim omogućava nastavak putovanja sa rimskog aerodroma Fjumićino ka glavnim italijanskim, međunarodnim i interkontinentalnim destinacijama iz Alitalia mreže. Iz Rima letovi ka Podgorici polaze u 8:50 i stižu u glavni grad Crne Gore u 10:20”, navedeno je u saopštenju.

Precizirano je da će se letovi na relaciji Podgorica - Rim obavljati avionom tipa Embraer E75 sa 88 sjedišta.

“Cijene karata za let Podgorica – Rim - Podgorica se kreću već od 168 eura za povratnu kartu po promotivnoj tarifi, sa uključenim svim taksama. Karte se mogu kupiti na sajtu www.alitalia.com, pozivom kol centra na broj +381 11 3245 000, ili u turističkim agencijama širom Crne Gore”, ističe se u saopštenju, uz napomenu da je Podgorica jedna od 11 novih međunarodnih destinacija koje će Alitalia otvoriti od kraja marta, sa početkom ljetnjeg reda letjenja.

Portal Analitika