Fudbal

Ćavi: Real je u krizi, ali nema opuštanja

BarsaReal2Fudbaler Barselone Ćavi Ernandes rekao je da njegova ekipa ne smije potcijeniti Real Madrid, bez obzira na to što u polufinalni duel španskog Kupa "kraljevski" klub ulazi oslabljen.

Ćavi: Real je u krizi, ali nema opuštanja
Portal AnalitikaIzvor

- Te utakmice su uvijek nepredvidive. Mi smo u dobroj formi, ali u fudbalu svašta može da se dogodi, pogotovo na utakmici protiv Real Madrida - rekao je Ćavi, a prenosi Beta.

U ekipi Reala neće biti golmana i kapitena Ikera Kasiljasa zbog povrede šake, kao ni defanzivca Pepea koji se još nije oporavio.

- Nedostajaće im nekoliko važnih igrača, ali oni su ipak Real Madrid i siguran sam da će dobro igrati. Uprkos trenutnoj situaciji, oni su veoma opasan protivnik.

Prva utakmica polufinala Kupa kralja igra se u srijedu od 21 sat na stadionu "Santjago Bernabeu". Utakmicu će obilježiti još jedan duel najboljih fudbalera svijeta - Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Mesi je za vikend, u pobjedi Barselone protiv Osasune od 5:1 postigao četiri gola, dok je Ronaldo postigao "het trik" u utakmici protiv Hetafea, u kojoj je Real pobijedio sa 4:0.

Barselona je prva na tabeli španske Primere sa 58 bodova, dok je Real treći sa 15 bodova zaostatka.

Portal Analitika