Košarka

Vraća se Džordan!?

DzordanMajklOdlazio je iz košarke više puta, uvijek joj se vraćao. I sada u svojoj 50. godini, većinski vlasnik i predsjednik Šarlot Bobketsa, proslavljeni Majkl Džordan planira da se vrati aktivnom igranju!

Vraća se Džordan!?
Portal AnalitikaIzvor

“Možda ću jednog dana da se ponovo vratim košarci, možda ćete me vidjeti u 50. godini na terenu. Nikada se ne zna”, rekao je Džordan 2009. godine na govoru prilikom ulaska u Kuću slavnih.

Iako o tome niko nije razmišljao ozbiljno, legendarni košarkaš navodno ozbiljno razmišlja da uradi ono što je nagovijestio prije četiri godine. Legendarni MJ će u februaru napuniti 50 godina, izvori bliski vlasniku Bobketsa tvrde da posljednjih mjeseci aktivno trenira kako bi ostvario svoju želju i još jednom odigrao barem jednu utakmicu.

“Džordan bi zaista volio da se vrati na teren i odigra makar jednu utakmicu sa svojih 50 godina”, saopštio je Entoni Diamel sa Canala +.

Prilika za povratak, prilika da se javnost još jednom iznenadi dolazi vrlo brzo. Tačno 17. februara, Majkl Džordan će napuniti 50 godina, Bobkets 20. igraju kod kuće protiv Detroita, dok dva dana kasnije igraju protiv Čikago Bulsa, ekipe u kojoj je čuveni MJ ostavio svoj neizbrisiv trag.

Evropski mediji spekulišu da će utakmica sa Bulsima biti idealna prilika za emotivni povratak šestostrukog NBA šampiona.

Portal Analitika