Zabava

Novi momak Ane Ivanović: Uspješan, bogat i galantan

markS27Teniserka Ana Ivanović uslikana je na plaži u Melburnu kako razmjenjuje nježnosti sa tamnokosim momkom. Kako prenosi Blic, u pitanju je „teniser u pokušaju“ i uspješni preduzetnik Mark Stilitano, a novopečeni par je međusobno upoznao - Novak Đoković.

Novi momak Ane Ivanović: Uspješan, bogat i galantan
Portal AnalitikaIzvor

Nakon veza sa teniserom Fernandom Verdaskom i golferom Adamom Skotom, Ana Ivanović ima novog izabranika. U pitanju je 26-godišnji Mark Stilitano, koji je rođen u Velikoj Britaniji a živi u Monaku.

Stilitano je sin bogataša koji se bavi prodajom elitnih vila na Azurnoj obali, a inače radi u firmi "Bombardier", koja proizvodi avione i jahte i ima predstavništva u 25 svjetskih zemalja. Novak je od kompanije u kojoj Stilitano radi, na poklon dobio avion.

Njih dvojica se u posljednje vrijeme intenzivno druže, a preduzetnik je čest gost u loži srpskog tenisera. Zajedno su ljetovali u Crnoj Gori, a upravo je Nole upoznao Anu sa Markom, pa su se ubrzo zbližili i započeli romansu.

markAna27

Fotografi su ih uhvatili kako na zabačenoj plaži u Melburnu razmjenjuju zagrljaje i poljupce, mada nijedno od njih dvoje nije javno priznalo da su zajedno.

Atraktivni Britanac je nekoliko puta bio u Srbiji, a veliku pažnju je privukao na dorćolskom turniru Serbia open, gdje se sprijateljio i sa Noletovim roditeljima.

Zanimljivo je da se Stilitano i sam bavio tenisom, ali je odustao nakon lošeg plasmana na ATP listi. Takođe voli polo i golf, kao i vožnju motora.

 

Portal Analitika