Vaterpolo

TJVL: Jadran neriješeno, pobjeda Budve

JVLVaterpolisti hercegnovskog Jadrana igrali su veceras u Zagrebu sa Medvešcakom neriješeno 8:8 (3:1, 2:2, 3:2 i 0:3), u utakmici posljednjeg, 11. kola Triglav Jadranske lige.

TJVL: Jadran neriješeno, pobjeda Budve
Portal AnalitikaIzvor

To je prvi remi hercegnovskog tima u regionalnom takmicenju ove sezone, u kojoj ima i cetiri trijumfa i šest poraza. Isti ucinak ostvario je i Medvešcak. Dvostruki strijelci za Jadran bili su Stefan Vidovic, Jovan Saric i Radovan Latinovic, dok su po gol postigli Stefan Porobic i Ivan Krizman. U ekipi Medvešcaka najbolji je bio Hrvoje Brlecic sa pet pogodaka.

Vaterpolisti Budve ostvarili su pobjedu, dok je Primorac doživio poraz u 11. kolu Triglav Jadranske lige. Budva je pred svojim navijacima savladala Šibenik 20:4 (6:1, 5:2, 5:0, 4:1) i ostvario sedmu pobjedu u regionalnom takmicenju. Najefikasniji u pobjednickom timu bio je Damir Crepulja sa šest, Francuz Igo Kruzija postigao je cetiri, a Marko Ivancevic tri gola.

Primorac je u Zagrebu izgubio od Mladosti 17:4 i ligaški dio takmicenja završio sa pobjedom, tri remija i sedam poraza. (Mina)

Portal Analitika