Abiznis

TELEKOM: Uskoro nove isporuke Ajfona 5

i5Crnogorski Telekom u narednih dvadesetak dana ocekuje novu isporuku Ajfona 5 /iPhone 5/ 32GB, za kojim vlada veliko interesovanje i cija je cijena u slobodnoj prodaji 849 EUR.

TELEKOM: Uskoro nove isporuke Ajfona 5
Portal AnalitikaIzvor

Iz Telekoma su agenciji Mina-business kazali da je citava kolicina Ajfona 5, koja im je bila dostupna u decembru, odmah rasprodata, medutim, vec sredinom januara su dobili gotovo dvostruku kolicinu.

»U narednih dvadesetak dana ocekujemo novu isporuku modela iPhone 5 32GB Black tako da vjerujemo da ce to biti dovoljno da zadovolji trenutnu tražnju ljubitelja Eplovih /Apple/ uredaja u Crnoj Gori«, naveli su iz kompanije.

Ajfon je, kako su dodali, jedan od najatraktivnijih uredaja u ponudi Telekoma, za kojim konstantno vlada veliko interesovanje.

»Ako izuzmemo model Ajfon 5, koji je na naše tržište stigao u decembru, možemo reci da je tražnja za ovim popularnim uredajima u toku prošle godine zadovoljena«, rekli su predstavnici Telekoma.

Ajfon 5 32GB za Telekomove postpejd pretplatnike košta od 299 do 699 EUR u zavisnosti od tarifnog paketa i trajanja ugovora. Pripejd korisnici taj uredaj mogu kupiti za 759 EUR.

Nešto jeftiniji je model Ajfon 5 16 GB koji u slobodnoj prodaji košta 739 EUR. On uz postpejd pakete košta od 199 do 599 EUR, a uz pripejd 659 EUR.

 

Portal Analitika