Društvo

Bešic: Vujanovic je favorit na izborima

241besFilip Vujanovic kao predsjednicki kandidat ima velike šanse da pobijedi na izborima ali mu ne ide na ruku protivljenje SDP-a, ocjenjuje metodolog MIloš Bešic.

Bešic: Vujanovic je favorit na izborima
Portal AnalitikaIzvor

Miodraga Lekica u vladajucoj koaliciji ne bi trebalo da zanemare kao protivnika porucuje Bešic, solidne šanse on daje i Darku Pajovicu.

Predsjednicki kandidat DPS-a znaci i zvanicno je Filip Vujanovic. Gradanima je lako da Vujanovica vide kao predsjednickog kandidata smatra profesor Miloš Bešic uvjeren da on nije jedini koga je DPS mogao da delegira, ali su evidentne njegove prednosti.

"Filip Vujanovic je favorit na ovim izborima iz dva razloga. Prvi je razlog što je to kandidat najbrojnije najorganizovanije i vladajuce partije DPS-a i drugo zato što on vec ima mjesto predsjednika", kazao je Bešic.

Vujanovic prema Bešicevim rijecima ako se uzme u obzir priroda crnogorskog birackogg tijela ima i ozbiljan problem sa kojim ce se uskoro suociti.

"Nije prijatno ici u izbore u situaciji kada vas ne podržava koalicioni partner", porucio je Bešic. U civilnom sektoru od Vujanovica kao kandidata ocekuju vecu otvorenost i bolju saradnju.

Izvor: RTCG,CdM

Portal Analitika