Politika

MLADEN VUKCEVIC: Nisam „pogurao“ kandidaturu Filipa Vujanovica

okmladenslajdPredsjednik Udruženja pravnika Crne Gore prof. dr Mladen Vukcevic demantovao je u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika pisanje dnevnog lista „Dan“ da je komisija Demokratske partije sa njim na celu ocijenila ustavnim kandidaturu Filipa Vujanovica na predsjednickim izborima.

MLADEN VUKCEVIC: Nisam „pogurao“ kandidaturu Filipa Vujanovica
Portal AnalitikaIzvor

- Iznenaden sam tekstom koji sam 24. januara procitao u dnevnom listu „Dan“ po kome sam navodno kao celnik tima pravnika „pogurao“ kandidaturu Filipa Vujanovica. To je neistina. Niko me iz DPS-a, ni formalno, ni neformalno, nije konsultovao na tu temu, niti sam bio clan bilo kakvog pravnog tima koji se bavio tim pitanjem, kako je naznaceno u izdanjima dnevnog lista „Dan“ od 23. i 24. januara ove godine. Ovim pitanjem nije se bavila ni Komisija za demokratski razvoj i vladavinu prava DPS-a, ciji sam predsjednik, niti je to njena nadležnost.

S druge strane, u proteklom periodu odbio sam sve pozive medija, ukljucujuci i dnevni list „Dan“, da tumacim pravo Filipa Vujanovica da bude predsjednicki kandidat, tako da se ovim povodom moje ime ne može staviti u bilo kakav kontekst, naveo je u reagovanju Mladen Vukcevic.

 

 

Portal Analitika