Zanimljivosti

Koja je razlika izmedu dobrog momka i onog kojeg želite?

zene-muskarcaokIskusili ste sve uspone i padove s lošim momkom s kojim nikad niste znale na cemu ste? I sada želite jednog dobricu kraj sebe? Teri Trespicio za „Galtime“ piše da ne vjeruje takvim ženama jer je za takav stav odgovoran trenutan osjecaj povrijedenosti i one samo žele iskusiti drugu krajnost.

Koja je razlika izmedu dobrog momka i onog kojeg želite?
Portal AnalitikaIzvor

Istina je, tvrdi ova savjetnica za veze, da su mnoge žene upoznale dobre muškarce koji u njima nijesu uspjeli p(r)obuditi osjecaje. "Ali on je tako draaaag", pricate svojoj prijateljici. To je isto kao da se uvjeravate da brokule morate jesti jer je puna vitamina i antioksidansa koji cine vaš organizam zdravim i snažnim. No brokula vam zbog toga nije omiljenija. Pa se pitate – zašto je ne volim? To jednostavno ne ide tako...

Trespicio vjeruje da neke žene žele "dobrice" kako bi sebi olakšale život, medutim, i da su vecini žena kad ih bolje upoznaju takvi muškarci dosadni. Važno je naglasiti da suprotan od dragog momka nije zao momak. On je odlucan i muževan, ali nije neljubazan. To nikako ne bi trebao biti. Pogotovo ne prema vama.

 

Što žele žene?

 

Skrivena želja svih emancipovanih žena je muškarac koji se ne boji da bude uporan. Odviše dobar momak cesto može biti pretjerano uslužan, ne može samostalno donijeti odluku bez necijeg uplitanja, a ponekad se bavi i "ženskim stvarima" kako bi vam bio bliži. On ce takode raditi neke stvari kako bi "zaradio" dodatne bodove i održao sliku dobrog decka – a to ponekad može da ide na živce .

 

Dobar/pristojan momak:

 

– Pita: "Kuda bi željela da ideš?"

– Zove prije nego što se stignete

–  Uvijek je na raspolaganju

–  Kad ste s njim, smijete se

–  Seks je udoban i ugodan

–  On vas vidi kao svoju snagu.

 

Momak kojeg stvarno želite:

 

–  On kaže: "Budi u 20 sati na ovoj adresi. Obuj cipele s visokim potpeticama."

–  Zove kad ste se vec pomirili s time da nece nazvati

–  Nije uvijek dostupan

–  Kad ste s njim, osjecate se privlacnom

–  Seks je uzbudljiv

–  Vidi vas kao svoju slabost.

 

(vecernji.hr)

 

Portal Analitika