Društvo

Prva Zimska škola preduzetništva

2301-Skola-preduzetnistva-2Prva Zimska škola preduzetništva u organizaciji Ekonomskog fakulteta UCG, bice otvorena u petak, 25. januara u 10 casova u Profesorskoj Sali pomenutog fakulteta.

Prva Zimska škola preduzetništva
Portal AnalitikaIzvor

Zimska škola preduzetništva ce dodatno afirmisati preduzetnicku djelatnost u Crnoj Gori. U toku cetvorodnevnog trajanja škole, polaznici ce se upoznati sa „okvirima u kojima se preduzetništvo razvija i osnovnim preduslovima za uspješno pokretanje sopstvenog biznisa“. Takode ce biti u prilici da „nauce metodologiju izrade biznis plana, osnove finansiranja u preduzetništvu kao i nacela marketinga, brandinga i HR-a (upravljanja ljudskim resursima) u malim i srednjim preduzecima“.

- Osim renomiranih profesora Ekonomskog fakulteta, u ulozi predavaca naci ce se i profesori prestižnih svjetskih univerziteta kao i strucnjaci iz prakse. Polaznici Škole su predstavnici javnog i privatnog sektora kao i studenti osnovnih i magistarskih studija Ekonomskog fakulteta, koji ce nakon uspješnog završetka dobiti sertifikate o pohadanju prve Zimske škole preduzetništva – saopštila je mr Magdalena Raickovic, PR menadžerka Ekonomskog fakulteta.

2301-Skola-preduzetnistva
Portal Analitika