Region

U Srbiji izvucene dvije „sedmice“ na Lotou

LotoU šestom kolu srbijanskog Lotoa sinoc su izvucena dva dobitnika „sedmice“, a dobitnici dijele 1.600.000 eura i stan u Beogradu.

U Srbiji izvucene dvije „sedmice“ na Lotou
Portal AnalitikaIzvor

U sinocnjem Loto izvlacenju u Srbiji, po prvi put u ovoj godini, izvucena su dva dobitnika „sedmice“ koja ce dobitnicima donijeti preko 90 miliona dinara. Pored novcanog iznosa nagrada za sedmicu je bila i stan u Beogradu. U ovom slucaju procijenjena vrijednost stana u naselju Stepa Stepanovic na Voždovcu,  bice podijeljena dobitnicima.

- Jedan dobitni listic uplacen je u beogradskoj opštini Palilula, na ulazu u Palilulsku pijacu kod Ulice Ilije Garašanina, a drugi na uplatnom mestu „7 Plus“ u Kuli – prenosi portal Blic.rs.

Kako dalje stoji u tekstu dobitniku „sedmice“ sljedovao je i stan, cija bruto vrijednost iznosi preko osam miliona dinara. Ovaj iznos dijeli se na dva dijela, tako da ukupna vrijednost „sedmice“ iznosi 93.189.905 dinara.

- Na listicu uplacenom u Kuli uz „sedmicu“, igrac je odigrao sistem od osam brojeva, pa je dobio i sedam „šestica“ - objašnjavaju u Lutriji Srbije, stoji na portalu najtiražnijih novina na Balkanu.

Foto: blic.rs

Portal Analitika