Putevi mokri, na sjeveru poledica

191amscgU Crnoj Gori jutros se saobraca po mokrim putevima, dok je u višim predjelima moguca i poledica, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.
Putevi mokri, na sjeveru poledica
Portal AnalitikaIzvor

Oni su upozorili da su na putevima koji prolaze kroz usjeke ucestali sitniji odroni i upozorili da je obavezna upotreba zimske opreme.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog cega ce se saobracati u skladu sa privremeno postavljenom saobracajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prcanj-Stoliv do završetka radova saobracaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na magistralnom putu M-2 Petrovac-Podgorica zbog sanacija klizišta do 1. marta zabranjen je saobracaj za teška teretna vozila, šlepere i kamione sa prikolicoma. Ta vozila mogu koristiti put Podgorica - Cetinje - Budva kao i saobracajnicu kroz tunel Sozina.

U toku je sanacija klizišta na lokalitetima Brceli, Donji Bukovik i Sotonici II i na mjestima izvodenja radova saobraca se jednom saobracajnom trakom naizmjenicno.

Na dionicama Šcepan Polje-Plužine kod tunela 50, kao i na starom putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo saobraca se jednom trakom naizmjenicno.

Privremena saobracajna signalizacija postavljena je na raskrsnici Zavala, uz magistralni put M-2, na dionici Budva-Becici, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari magistralnog puta M-2, kao i na Cetinjskoj raskrsnici.

Portal Analitika