Društvo

Inić: Putni pravci prohodni, turisti bezbjedno do željenih destinacija

slobodaninicslokDvadesetčetvoročasovno dežurstvo radnika Crnagoraputa osigurava da svi putni pravci budu prohodni, naročito prema ski centrima što omogućava bezbjedan dolazak turista do željenih destinacija- kazao je Slobodan Inić, savjetnik za održavanje puteva u Direkciji za saobraćaj.

Inić: Putni pravci prohodni, turisti bezbjedno do željenih destinacija
Portal AnalitikaIzvor

Inić je apelovao na sve vozače, naročito vozače šlepera da poštuju saobraćajnu signalizaciju te da pri sniježnim padavinama obavezno zaustave svoja vozila kako bi omogućili radnicima Crnagoraputa da očiste saobraćajnice a putnici bezbjedno i sigurno stignu do namjeravanih destinacija.

Direkcija je, kako je naveo, analizom inoviranih mjera održavanja koje su primjenjene nakon prošlogodišnjeg vanrednog stanja, utvrdila da su te mjere dale potpune rezultate.

- I pored veoma loših meteo uslova jer je padao veoma vlažan snijeg i visina sniježnog pokrivača dostigla je 1,5 metar u roku od dva dana na Žabljaku, svi putni pravci su bili prohodni- kazao je Inić i pohvalio ekipe Crnagoraputa koje su, kako je kazao, odradile sve povjerene zadatke u veoma lošim vremenskim uslovima.

- Ekipe Crnagoraputa su izašle u susret Elektroprivredi prilikom sanacije dalekovoda i samim tim omogućili manifestacije koje su predviđene planom rada Ministarstva turizma-naveo je predstavnik Direkcije za saobraćaj.

 

Portal Analitika