Politika

Predsjedništvo i Savjet LP u subotu o izborima

popovicandrijaokNa zajedničkoj sjednici Predsjedničkog kolegijuma (Predsjedništvo) i Savjeta LPCG koja će se održati u subotu 26. januara  u Podgorici, razmatraće se varijante učešća liberala na predstojećim izborima za predsjednika Crne Gore zakazanim za 7. april, dok će konačnu odluku donijeti Glavni odbor na narednoj sjednici, saopšteno je iz Portalu Analitika iz Liberalne partije.

Predsjedništvo i Savjet LP u subotu o izborima
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saoptšenju, raspravljaće se i o prijedlogu opštinskog odbora LP o načinu izlaska na vanredne lokalne izbore u Nikšiću i mogućnosti učešća na izborima u Andrijevici zakazanim za 9. mart, kao i o dinamici realizacije predizbornog koalicionog Sporazuma na državnom nivou sa DPS-om.

„Na ovoj sjednici će se formirati partijski timovi koji će započeti pripreme za održavanje redovne izborne Konferencije koja će se održati polovinom ove godine i na kojoj će se birati najviši organi partije, usvojiti izmjene i dopune Statuta i Programa LPCG kao i usvojiti programska Rezolucija kojom se utvrđuje politika partije u narednom mandatnom periodu“, saopštavaju liberali.

Portal Analitika