Politika

SNP: Hitno normalizovati život na sjeveru

SNP_logo_13Socijalistička narodna partija SNP insistira da nadležni državni organi, kao i crnogorski elektroprenosni sistem, hitno preduzmu sve potrebne aktivnosti radi normalizacije uslova za život i rad građana u ugroženim područjima sjevernih opština, navodi se u saopštenju ove stranke dostavljenom Portalu Analitika.

SNP: Hitno normalizovati život na sjeveru
Portal AnalitikaIzvor

Takođe, iz ove partije traže i da se preduzmu sve neophodne mjere kojima će se obezbijediti da se nešto slično u budućnosti ne dogodi.

“Iznalaženje rješenja za tešku ekonomsku i elektroenergetsku situaciju u Crnoj Gori je izuzetno važno, bez obzira što je javnost zatrpana pričama o političkim, politikantskim i pričama o predsjedničkim izborima”, smatraju u ovoj partiji.

U saopštenju SNP-a se ističe da je neophodno utvrditi onih koji su sjever Crne Gore doveli u tešku situaciju.

“Priroda jeste učinila svoje, ali je ljudski faktor zakazao, kao i mnogo puta do sada. Stoga, građani moraju znati kako je došlo do ovakvog kolapsa elektroenergetskog sistema i zašto godinama nijesu preduzimane odgovarajuće mjere, da se to spriječi”, dodaje se u saopštenju.

SNP će u sklopu parlamentarnih aktivnosti predlagati optimalne mjere kako bi se zaustavilo ekonomsko propadanje i pad životnog standarda građana Crne Gore, kaže se na kraju saopštenja.

Portal Analitika