Muzika

VIDEO: Tanja Jovićević: Za pjesme hoću sve najbolje

tanja_jovicevicok1Što se tiče mog života, kod mene se jedino nešto dešava na muzičkom planu. Posljednjih sedam godina nastupam sa bendom "Rich Bitch", kao specijalni gost, međutim, mi smo već napravili neku zabavno-ozbiljnu varijantu, kaže u intervjuu za "Nezavisne" Tanja Jovićević, vokal sastava "Oktobar 1864".

VIDEO: Tanja Jovićević: Za pjesme hoću sve najbolje
Portal AnalitikaIzvor

"Uglavnom sviramo po klubovima, družim se sa ljudima i to je jako lijepo. Drago mi je što mogu da izvodim muziku koju volim i koja je mene obilježila", dodaje ona.

Ističe da je poslije dužeg perioda počela da izvodi pjesme "Oktobra 1864", ali ih je, kako kaže, malo "obrnula" i promijenila.

Na pitanje da li planiraju autorsko izdanje, Jovićević je kazala.

"Nismo mi još sto odsto zadovoljni, jer se stalno mijenjaju članovi benda. Ali, ipak imamo neki okvirni odgovor i za sada su klubovi primarna stvar", ističe Jovićević.

Planiram ja to već 20 godina, i od 1993. godine imam vrlo interesantne komade. Međutim, nisam uspjela da se prvenstveno ja organizujem, ali mi se čini da nije loše što je prošlo toliko vremena. Kad sam preživjela sve što sam preživjela, onda ću još sačekati. Možda meni i ne treba tolika briga, a ne pričam samo o finansijama, ali pjesmama treba. Za pjesme hoću sve najbolje, a meni što bog da.

foto: hot-spot.rs

Portal Analitika