Društvo

Izvučeni srećni dobitnici nagradne igre EPCG

epcg21Izvučeni su srećni dobitnici drugog kola vrijedne nagradne igre BUDI DIO ZLATNOG TIMA. Nagradna igra je izraz zahvalnosti Elektroprivrede Crne Gore svima onima koji redovno izmiruju račune za utrošenu električnu energiju.

Izvučeni srećni dobitnici nagradne igre EPCG
Portal AnalitikaIzvor

Srećni dobitnici tri iPad uređaja su članovi ZLATNOG TIMA EPCG sa pretplatničkim brojem 18155624 (Tivat), 10164011 (Žabljak) i 15196371 (Nikšić).

Aranžman za Evropsko prvenstvo u košarci (Slovenija, septembar 2013) dobio je naš ZLATNI ČLAN pod pretplatničkim brojem 15115061 (Nikšić) .

Dobitnik glavne premije, automobila Toyota Yaris je naš potrošač i redovni platiša sa pretplatničkim brojem 11282553 (Berane).

Srećni dobitnici će biti direktno kontaktirani i obaviješteni o mjestu i vremenu kada će nagrade biti uručene.

Podsjećamo, da je nagradna igra BUDI DIO ZLATNOG TIMA počela 23. novembra, a realizovana je u dva kola. U okviru prvog kola, 20. decembra prošle godine je 13 potrošača dobilo neku od nagrada iz bogatog nagradnog fonda, a pravo učešća stekli su izmirivanjem računa za septembar do 31.oktobra, a računa za oktobar do 30. novembra. U drugom kolu nagradne igre pravo učešća imali su svi potrošači iz kategorije DOMAĆINSTVA koji su zaključno sa 31. decembrom izmirili svoje obaveze, tj. čiji dug prema EPCG na dan 31. decembar iznosio 0 eura.

U drgom kolu je učestvovalo 123 425 potrošača.

Takođe podsjećamo, da svi potrošači iz kategorije DOMAĆINSTVA koji zaključno sa 31. januarom budu izmirili sve obaveze prema EPCG, postaju ČLANOVI ZLATNOG TIMA. Članstvo u ZLATNOM TIMU podrazumijeva popust od 10 odsto, kao i mogućnost korišćenja novih servisa.

Biti i postati član ZLATNOG TIMA redovnim plaćanjem računa za utrošenu električnu energiju znači birati odgovoran odnos prema svom domaćinstvu, ali i elektroenergetskom sistemu Crne Gore. EPCG će u znak zahvalnosti za ovaj odgovoran odnos nastaviti da svojim ZLATNIM ČLANOVIMA obračunava 10 odsto popusta, nudi nove usluge i mnogobrojne povoljnosti.

 

Portal Analitika