Društvo

Pet tipova djevojaka koje bi trebalo da izbjegavate

djevojkeizbjokPotrudite se da se klonite odredenih žena kako svoj život ne bi zakomplikovali bez potrebe. Saznajte kojih 5 vrsta djevojaka su za izbjegavanje i zašto je bolje da ih zaobidete.

Pet tipova djevojaka koje bi trebalo da izbjegavate
Portal AnalitikaIzvor

BIVŠA DJEVOJKA

Najbolje je ne ponavljati prethodne odnose ako se stvari vec nijesu dobro završile izmedu vas. Prvenstveno zato što ocigledno nijeste bili jedno za drugo, uz to ste možda imali neke ozbiljne probleme koji bi i dalje bili jabuka razdora ukoliko se pomirite. Nije neuobicajeno da pomislite na bivšu u trenutku slabosti, pogotovu kada ste usamljeni. Medutim ne treba olako preci preko razloga zbog kojih ste raskinuli i vracati se u pogrešnu u vezu, jer cete kasnije zažaliti te misliti šta mi je sve to ponovo trebalo.

SESTRA VAŠEG NAJBOLjEG PRIJATELjA

Izbjegavajte intimnije veze sa sestrom svog najboljeg drugara! Ne samo da cete uništiti prijateljstvo sa najbližim prijateljem, ako stvari ne funkcionišu izmedu vas, vec su velike šanse da dobijete po nosu jer ste povrijedili njegovu malu sestru. Takode, možete da zaboravite da mu se jadate i kukate kada sve ne budu išlo sjajno izmedu vas dvoje, pošto je to direktan sukob interesa u njegovom slucaju, a on nece moci uvijek da stane na vašu stranu.

PROBLEMATICNA DJEVOJKA

Biti u vezi s nekim djevojkama može da bude i te kako zabavno, ali vas isto tako može dovesti u velike probleme. One uvijek traže više, brže, još, uvlaceci vas u svakojake neprilike i dovodeci vas na granice nekih vaših mogucnosti. Ne nasjedajte na njihov šarm te uvijek imajte na umu da je bolje biti siguran nego se poslije cešati po glavi. Nemojte padati u iskušenje, ili cete možda žaliti zbog te odluke do kraja svog života.

SPONZORUŠA SA VELIKIM ZAHTJEVIMA

Klonite se što dalje od djevojaka "skupih za održavanje", osim ako ne želite da vaša ušetedevina bude ocišcena kao i vaš bankovni racun. Ne samo da ce ona ocekivati da odgovarate na svaki njen hir, vec ce vam i prebacivati što previše vremena provodite na poslu, ignorišuci cinjenicu da vi naporno radite kako bi vas dvoje mogli da imate lagodan život. Bilo kako bilo vi cete uvijek biti rogati, pritom cete sve to debelo placati, dok ne odluci da vas ostavi i nade novu žrtvu.

BIVŠA DJEVOJKA VAŠEG PRIJATELjA

Ako cijenite prijatelja, i vaš odnos sa njim vam je važan, izbjegavajte upuštanje u vezu sa njegovom bivšom djevojkom. Vijest o vezi sa njom ce se brzo proširiti u krugu prijatelja i nece donijeti ništa dobro vašoj reputaciji. Pored toga, otežavajuca okolnost za vašu vezu bi moglo da bude i to ukoliko je on nije prebolio, pa ce biti vrlo neprijatno kad god odlucite da se družite i provodite vrijeme sa zajednickim prijateljima što neminovno znaci i njegovo sretanje sa njom.

(cafe.ba)

 

 

Portal Analitika