Društvo

Ski karavan okupio oko stotinu Podgoricana na skijanju

skicentarokU ski centrima „Savin kuk“, „Javorovaca“, „Kolašin 1450“, i „Vucje“ dovoljna kolicina snijega privukla je skijaše, bordere, ljubitelje zabave na stazi i dosta djece koji su uživali u skijanju uprkos blagoj kiši. Kao dio kampanje „Bijeg na snijeg“, besplatna autobuska linija ka ski centru „Kolašin 1450“ - ski karavan, ovoga jutra okupio je oko sto zainteresovanih gradana iz Podgorice. Narednog vikenda ski karavan ce ici i ka ski centrima „Vucje“ i „Savin kuk“, saopšteno je iz PR službe Nacionalne turisticke organizacije Crne Gore.

Ski karavan okupio oko stotinu Podgoricana na skijanju
Portal AnalitikaIzvor

Direktor NTO-a Saša Radovic sa zadovoljstvom je konstatovao da se infrastruktura u smislu napajanja elektricnom energijom i dostupnosti ski centara u potpunosti stabilizovala, i da oni nesmetano mogu nataviti sa dosadašnjom dinamikom rada. Informisao je medije da se gosti vracaju na staze, da svi ski centri funkcionišu punim kapacitetima i iako nisu idealni vremenski uslovi, posjetilaca ima dosta. Ocekuje da ce zimska sezona trajati do aprila. Pozvao je sve turisticke poslenike da zajedno ulože napore i dodatno animiraju turiste kako bi anulirali gubitke u poslovanju koji su uslovljeni predhodinim danima.

karavanskuokNTO je u okviru kampanje „Bijeg na snijeg“ takode organizovala foto konkurs „Skijaj i slikaj“ putem koga ce svake sedmice biti podjeljene nagrade najboljim fotografijama sa zimskim motivima. Svi zainteresovani ih mogu slati na e-mail: emarketing@montenegro.travel.

Ski karavan ce i narednih vikenda biti organizovan, a zainteresovani gradani informacije mogu dobiti putem sajta www.montenegro.travel, društvenih mreža na kojima NTO ima profil i pozivom Call centra na broj 1300.

 

 

 

 

Portal Analitika