Region

Go mladic utrcao u zagrebacku katedralu vicuci: "Seks u škole!"

hrGolacPotpuno go muškarac utrcao je u zagrebacku katedralu vicuci “Seks u škole”. Za njim je trcalo obezbjedenje i casne sestre, koje su krupnom, mladom muškarcu vikale “Sotono!”, a turistima da ga ne fotografišu, prenosi Jutarnji list.

Go mladic utrcao u zagrebacku katedralu vicuci: "Seks u škole!"
Portal AnalitikaIzvor

Prizor kao iz filma dogodio se prije nekoliko dana, a u tom trenutku u crkvi je bio poneki vjernik i grupa turista.

- Mladic koji je utrcao imao je oko 25 godina, fizicki je jak i ima kratku, tamnu kosu. Trebala mi je koja sekunda da shvatim da neko go trci katedralom. Nekoliko minuta je obezbjedenje trcalo za njim, a onda su ga uhvatili. Otimao im se, pa im je pomogao policajac. Zamolili su ga da se smiri, a on je viknuo “Necu, zovi kardinala”. Casne su se ustrcale, vikale su turistima da ne snimaju trkaca, da je on Sotona - kaže Nikola, koji se u katedrali zatekao slucajno.

Dva pripadnika obezbjedenja i policajac nijesu uspjeli da savladaju mladica, pa je došlo pojacanje. Turiste je prizor veoma zainteresovao, a zanimalo ih je i što je muškarac vikao.

- Sve vrijeme je vikao nešto poput “Za seks! Seks u škole!”, pa sam zakljucio da je rijec o nekome ko se zalaže za uvodenje seksualnog vaspitanja. Odabrao je, doduše, pomalo neobican nacin da izrazi podrška uvodenju tog programa, ali valjda svako ima svoj nacin - kaže Nikola.

 

Portal Analitika