Zabava

Mel Gibson je otac sinova Džodi Foster?

foster20Na osnovu fotografija koje su nastale na dodjeli "Zlatnih globusa" kada je Mel Gibson došao kako bi podržao svoju prijateljicu Džodi Foster, koja je primila nagradu za životno djelo i sve vrijeme sjedio sa njenim sinovima, mnogi su zakljucili da bi upravo on mogao biti biološki otac njenih djecaka, prenose svjetske agencije.

Mel Gibson je otac sinova Džodi Foster?
Portal AnalitikaIzvor

Džodi Foster nedavno je izjavila da ce svojoj djeci otkriti identitet njihovog oca tek kada napune 21. godinu, zbog cega su ponovo pocela nagadanja o tome ko bi mogao biti otac njenih sinova Carlsa i Kita.

Kako je Mel Gibson citavo vece na dodjeli "Zlatnih globusa" proveo za Džodinim stolom zajedno sa njenim sinovima, mediji su na osnovu fotografija napravili poredenje australijskog glumca i djecaka, i došli do zakljucka da izmedu njih postoji velika slicnost.

Medutim, ni Gibson ni Fosterova, koji su prijatelji još od 1994. kada su se upoznali na snimanju filma "Maverick", nijesu željeli da se oglašavaju na ovu temu.

Osim Gibsona, kao potencijalni otac sinova poznate glumice navodi se i pokojni reditelj Rendi Stun koji je bio njen najbolji prijatelj sve do svoje smrti. On je jedini znao ko je otac Džodine djece, no ni vlastitoj majci nije htio otkriti tajnu koju mu je prijateljica povjerila.

Portal Analitika