Fudbal

Vilanova: Skidam kapu Sosijedadu

Villanova2Barselona je doživjela prvi poraz u sezoni od Real Sosijedada, iako je imala dva gola prednosti u 25. minutu prvog poluvremena.

Vilanova: Skidam kapu Sosijedadu
Portal AnalitikaIzvor

Tim iz San Sebastijana je u 91. minutu golom Agirecea obezbijedio osmu pobjedu u sezoni, koju niko nije mogao da predvidi, narocito poslije serije Katalonaca od 19 utakmica bez poraza ove godine. Trener Barselone Tito Vilanova cestitao je pobjedu Filipu Montanijeu i naveo da je iskljucenje Pikea promijenilo tok utakmice.

“Skidam kapu ekipi Sosijedada. Obrukali smo se, nema nicega pozitivnog kad se izgubi utakmica, ceka nas još dug put u ligi, iako se cini da smo vec pobijedili sve, ovoga puta to nije bio slucaj. Morali smo jednom da izgubimo, ali je moglo da bude drugacije, imali smo šansu da povedemo sa 3:0”, naveo je Vilanova.

Centralni odbrambeni igrac Barselone Pike, dobio je drugi žuti karton poslije starta nad napadacem Sosijedada Karlosom Velom. Prethodno je upisan u bilježnicu sudije Malenka zbog ometanja izvodenja slobodnog udarca.

“U dvije odvojene situacije sudija je odlucio da mi pokaže žuti karton i to je to. Moramo da prihvatimo takvu odluku. Ne smatram sebe “prljavim” igracem, jednostavno sam pratio naredenja”, rekao je Pike.

Portal Analitika