Politika

SNP: Krizne mjere moraju biti drugačije koncipirane

19snplogookIzvršni odbor Glavnog odbora SNP CG je na današnjoj sjednici razmatrao strateške pravce djelovanja partije u narednom period, sa naglaskom  na iznalaženju optimalnih rješenja za tešku ekonomsku situaciju u kojoj se nalazi najveći broj građana Crne Gore, saopšteno je Portalu Analitika sa zasjedanja.

SNP: Krizne mjere moraju biti drugačije koncipirane
Portal AnalitikaIzvor

“U tom smislu, SNP CG smatra da ekonomsko socijalne mjere koje je predložila Vlada Crne Gore a koje bi trebalo da poboljšaju trenutnu izuzetno tešku ekonomsku situaciju poput tzv. kriznog poreza i mjera štednje nijesu ni adekvatne niti socijalno odgovorne te moraju, prije svega, biti primjerene poštovanju principa solidarnosti i socijalne pravde i kao takve moraju biti drugačije koncipirane”, ističe se u saopštenju.

Izvršni odbor Glavnog odbora SNP CG, imajući u vidu izuzetno složenu elektroenergetsku i sveukupnu situaciju na sjeveru Crne Gore,  insistira da svi državni organi, kao i  Elektroprivreda Crne Gore hitno preduzmu sve potrebne aktivnosti radi normalizacije uslova za život i rad građana na ugroženim područjima sjevera Crne Gore.

Portal Analitika