Fudbal

"Pukla" ljubav između Murinja i Ronalda

RonnalddoPoslije Ikera Kasiljasa na klupi Real Madrida bi uskoro Žoze Murinjo mogao da preseli jednog od najboljih fudbalera svijeta Kristijana Ronalda. Španci nijesu sigurni da sve sjajno funkcioniše na relaciji igrač-trener, spekuliše se o ozbiljnim nesugasicama između dva Portugalca.

"Pukla" ljubav između Murinja i Ronalda
Portal AnalitikaIzvor

Murinjo je do sada čuvao leđa Ronaldu, dok je ovak nakon meča sa Valensijom u Kupu Kralja zamolio navijače da ne zvižde treneru i pozvao na strpljenje. Međutim, tokom meča je Murinjo bio posebno nervozan, gestikulirao je prema igračima češće nego obično, dok se Ronaldo nije ni osvrtao na dozivanja, čak ni u situacijama kada ga je mogao čuti, „Posebni“ je , navodno, bio ljut na Ronalda, jer je u nekim situacijam bio isuviše sebičan, što nije stran sedmici „kraljevskog kluba“.

Tamošnjim medijima je to bio znak da nešto ne „štima“ između sunarodnika. Možda mu je Murinjo zamjerio zato što je vratio Kasiljasu kapitensku traku kada je ovaj ušao u igru protiv Real Sosijedada, pa napadača čeka sudbina čuvara mreže. Mada, bilo bi to kap koja bi definitivno prelila čašu.

Portal Analitika