Košarka

Kobi: Pobijedio bih LBJ-a "1 na 1"

BrajantLebRonZvijezda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant izjavio je da bi pobijedio LeBrona Džejmsa u duelu "jedan na jedan", te da je "rasturio" Trejsija Mekgrejdija.

Kobi: Pobijedio bih LBJ-a "1 na 1"
Portal AnalitikaIzvor

Brajant je rekao da je pobjeđivao i Redžija Milera, Grenta Hila, Nika van Eksela, Edija Džonsa, a da bi mu problem samo napravio Kevin Durent.

"LeBron je sjajan "univerzalni" igrač, u igri "pet na pet" može da postane najboljih svih vremena. Ali bih ga bez sumnje pobijedio jedan na jedan", rekao je Kobi.

Brajant je pun samopouzdanja kada je u pitanju njegova vještina u direktnoj igri.

"Što se tiče igre jedan na jedan, ja sam najbolji u tome. Obožavam to da igram, nikad ne gubim. To je potpuno drugačija igra. Kevin Durent je momak koji bi mi najviše napravio problem. Sa svojim dugačkim rukama i driblingom, bio bi težak", pun je samopouzdanja Brajant.

Kobi je rekao da je rasturio Trejsija Mekgrejdija. Kada je Kobi imao 20 godina, bili su na promociji sportske opreme u Njemačkoj đe su odigrali tri duela do 11, i da je on dobio sva tri puta.

"Igrao sam protiv Ti-Meka, 'skuvao' sam ga, 'ispekao' sam ga. Nije bio ni blizu. Pitajte ga, reći će vam. Jednu partiju sam dobio 11-2. Poslije treće rekao je da se povrijedio i da ne želi više da igra", rekao je Brajant.

Portal Analitika