Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • MEDOJEVIĆ: Gošovićeva izjava politička i motivisana preporukama Nikolića da Srbi budu sa Đukanovićem

MEDOJEVIĆ: Gošovićeva izjava politička i motivisana preporukama Nikolića da Srbi budu sa Đukanovićem

Okmedo-slajdPredsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević kritikovao je stav potpredsjednika SNP-a Nevena Gošovića da nema ustavno-pravnih smetnji za eventualnu kandidaturu Filipa Vujanovića na predsjedničkim izborima.

MEDOJEVIĆ: Gošovićeva izjava politička i motivisana preporukama Nikolića da Srbi budu sa Đukanovićem
Portal AnalitikaIzvor

Medojević je rekao da je izjava Gošovića politička i da je motivisana preporukama predsjednika Srbije Tomislava Nikolića da Srbi treba da budu u koaliciji sa Đukanovićevim režimom.

Od ranije je poznato da Đukanović prihvata kadrove SNP-a u Državnoj revizorskoj instituciji, Savjetu Centralne Banke, Sudskom savjetu i Državnoj izbornoj komisiji. Za nas iz PzP-a koji smo aktivno učestvovali u pregovorima i glasanju za Ustav nema nikakve dileme da Vujanovićeva kandidatura znači glagrantno kršenje Ustava, kazao je Medojević, koji je pozvao SDP da napusti vladajuću koalaiciju ako DPS predloži Vujanovića za predsjedničkog kandidata.

- Ukoliko DPS predloži Vujanovića, Krivokapić treba da iskoristi sve pravne mehanizme in e dozvoli ugrožavanje temelja državnosti i suverenosti Crne Gore, rekao je Medojević u izjavi koje su prenijele Vijesti.

 

 

Portal Analitika